tisdag 7 juli 2009

Seg i skallen!

Det kan man lugnt säga. Vaknade upp inatt typ 10 gånger, 03.00, 03.10, 03.18 och så vidare... Ångest eller? Sen ringde klockan 04.15 och det var bara att pallra sig upp!

Blev några sovstunder på tåget ner. Kom till Malmö 10.50. Så hela dagen framför oss hade vi. Vi har ätit god lunch med kyckling i tortillabröd med guacamole, tzatziki och annat! Sen tog vi en promenad ner på stranden och sen har vi suttit i solen och njutit. Det är nämligen 24 grader här nere... Det var 13 grader och regn när vi lämnade Västerås imorse. Blivit bättre kanske under dagen?

Anyhow, ikväll blir det västerbottenpaj med en stor grönsallad. Tidig sänggång för mig iallafall, helt seg i huvudet. Imorgonbitti är det upp klockan 05.30. Klockan 07.00 kommer "taxi" och hämtar oss och skjutsar till Kastrup, därefter lyfter vi runt 10-tiden. USA, here I come!

Kommer förmodligen inte hinna uppdatera mer idag, men hoppas ni alla får det lovely här hemma. Ska försöka uppdatera så gott jag kan, håll utkik! Kanske lägger in en bild på några shoppingfynd också...

Puss&kram på er!

Inga kommentarer: