fredag 7 augusti 2009

Fullt ös

Ja, vi är sysselsatta hela tiden, därför den dåliga uppdateringen!

Idag har det varit Grönan på schemat. Riktigt kul. Vi vann en 2 kg Center-rulle. Inte bra! Hehe... Sen har vi åkt massor av roliga grejer, dock inte den nya INSANE, anledning finns. Den var avstängd ett bra tag när vi var där men när den väl satt igång igen var det ca 30 min kö, och vi skulle med ett tåg ca 1 timme senare, så blev lite stressigt. Synd! Men, en hel dag som var riktigt kul. Tack Syrran och Filip för att ni bjöd (!) oss på inträde och åkband <3

Sen när vi kom hem hade mamma&pappa ordnat med massa plockgrejer, korv, fetaost, crustader, paté och ASTI Cinzano, gotti. Vi passade även på att fira Kristoffer lite. Sen gick vi ut och åt på nya stället WEST. Riktigt gott var det. För mig blev det tortellini med gorgonzolasås och färsk spenat!

När vi suttit där ett bra tag drog syrran&filip hem, vi andra fyra tog oss till Tabazco. Blev en öl och lite snack bara! Nu är vi hemma, klockan är över midnatt, så det blir sängen nu, sen förmodligen en löprunda för mig imorgon.

På kvällen blir det kräftskiva hos moster.

Just det, mamma&pappa har fixat massor hemma hos oss idag. En "lökkorg" har kommit upp i köket, byte av gardiner, en torkställning har inköpts samt handdukstork på balkongen, blommer till balkongen samt en stor lykta med ljus, handdukstork i badrummet och ett eluttag! Massor! <3 Bästa!

Godnatt :)