söndag 16 augusti 2009

Söndag

Söndag igen då. En ganska hyffsad sådan om jag får säga så.

Sov ganska länge, vaknade flera gånger av att det vinde(?) utan för fönstret. Det blåste alltså, ganska rejält. Gick upp, åt en superfrukost och gjorde oss redo för träning. Dock blev planerna ändrade och vi åkte ut till Kristoffers familj och hjälpte till med maten, som vi sedan åt också, självklart! Det blev bakpotatis i mikro(!), det måste ni prova, supersmart och går fort, med hemmagjord skagenröra och sedan fläskfilé. Supergott!

Efter visiten ute i Hökåsen tog vi oss hem och drog till gymmet. Blev ett 30 minuters konditionspass för mig på crosstrainer och löpband. Gick bra! Sedan cyklade vi till Coop Extra och inhandlade lite för mycket än det vi hade tänkt. Till middag idag blev det sallad med fetaost och lufttorkad skinka.

Nu har jag landat i soffan och precis pratat med mamma i telefon. Bokat resa ner till dom på lördag. Stannar till på onsdag! Kristoffer blir hemma denna gång, men jag tror nog att han kommer njuta fullt ut av att ha lägenheten för sig själv och inte ha en gnällig flickvän som kräver massor ;)

Nu; film med älskling! m

En jättegammal bild på oss, när vi fortfarande hängde på Silk ;)

Inga kommentarer: