tisdag 16 mars 2010

Shop until you drop?

Nja, inte direkt. Men jag fick shoppa lite idag, dock inte för mina egna pengar och det kan ju inte bli annat än positivt! Tack älskling för att du är så snäll. :) Jag fick en vit lite tunnare skjorta, ett par mörka jeansshorts (till sommaren då självklart) och sedan lite snygga spetstrosor!

Sen när vi var påväg hem stannade vi på Budo Fitness, som nu heter något annat? Ja, kommer inte ihåg. Kristoffer köpte några anabolic pills (låter farligt) och sedan köpte vi en varsin burk med L-caritinine (eller nått sånt...) och sedan var vi ju bara tvugna att pröva den nya "celsius"-drycken. Smak hallon och cola blev det. Intressant. Vi båda blev rätt speedade efter den, får se om vi kan sova inatt! Haha. Men kul grej!

Nu blev jag hungrig.



En minst sagt intressant smakupplevelse. Colan smakade faktiskt colaigloo-glass som man köper på sommaren! Dock är det sjukt svårt att tro på att den bränner upp till 100 kcal. Känns som att dricker läsk nästan! Pröva den! Ganska dyr, men vem tackar nej till igloo som bränner kalorier? ;)

Inga kommentarer: