onsdag 7 april 2010

7 april

Tre dagar... Haha. Jag räknar absolut inte ner. 22 år. Ja ni...

Jag sov så fruktansvärt dåligt inatt. Gick och la mig 22.30 ungefär för var sjukt trött i kroppen och kände att jag behövde mycket sömn. Tidigt morgon imorse. Men jag somnade inte förrän 00.30, sedan sov jag så "ytligt" hela natten, vaknade var och varannan timme och tittade på klockan, var svettig, frös och jaa.. Men var pigg som en nötkärna när klockan ringde 06.45. Hur konstigt? Nu börjar jag dock känna av bristen på sömn... Hoppas innerligt att jag kan sova ikväll, ordentligt.

Imorgon ska jag till tandläkaren! Första gången i Västerås, haha. Storslaget! (självklart har jag varit hos tandläkaren sen jag flyttade hit, men bara i Höllviken). Är beredd på ett chockpris.. På pappret jag fick stod det "Beräknad kostnad: 640 kr". Ja tjena!

På fredag kommer mamma&pappa! Ska bli roligt. Har inte setts sen Sälen i slutet av februari. Nu ska jag måla naglarna. Sen hoppa i säng! Godnatt!

2 kommentarer:

KARIN sa...

Haha du har tjatat väääääldigt lite ändå om din födelsedag tycker jag..=D

Jag har också precis målat naglarna och ska gå till sängs nu.. Lycka till hos tandis, kollat upp bidraget??

C U!

Emelie sa...

Lycka till hos tandis, du får skaffa abonnemanget istället.. eller det finns inte i västmanland va? Lycka till iaf ;) puss