måndag 9 augusti 2010

Fab!

Oj, sorry. Inte aktiv här inte!

Bröllopet i lördags var sjukt trevligt. Blev en grym fest och mycket dricka, var hemma vid typ 02.30 på natten. Huh! Mitt "inte-vara-bakis-knep" är, förutom resorb och ipren, att sova! SOV bort bakfyllan, det hjälper. Oftast vaknar man ju oftast typ 8 på morgonen och tvingar sig upp, för att dricka typ. Men ställ ett glas vatten vid sängen, och om du vaknar vid 8, drick vatten, och sov så länge du kan! Det hjälper. (är jag typ expert på bakfylla eller? haha, tragisk lät det).

Igår, söndag, gick vi ner på stan, åt sallad och sedan gick vi på bio vid 15. Blev Shrek i 3D, haha, den var helt ok. Men 3D-effekterna var knappa och filmen sådär.. Så, inte värd 125 kr. Helt enkelt. Och dessutom ha 50 ungar med 3D-glasögon som skriker varje gång det kommer något flygande mot en... nja, och inte heller en sparkande unge i ryggen. Så, nja.. vänta tills den kommer på blue-ray eller nåt. På kvällen hyrde vi film och myste.

Idag, har vi varit ute och farit. Ikea, Chilli, Nisses... ja. Vi beställde en ny soffa! Wie. Kan inte längta mer tills den kommer. Ikväll vart det medel/intensiv-pass. Riktigt kul vare! Skön endorfinkick...

Nu har min arm somnat, så jag avslutar här!

Inga kommentarer: