torsdag 30 september 2010

Skön dag

Efter brödet var klart i ugnen var jag ju bara tvungen att smaka det varma brödet med smör och ost på. Gud så gött det var! Med kaffe till. Perfekt eftermiddags"fika". Sen blev det powerwalk på 40 minuter och avslutade med lite handling inför dagens middag, stannade även till på Ny Matsedel för att köpa pesto och pratade lite med Angelica!

Vilar som sagt från träningen idag på grund av trötthet i kroppen. Jag gjorde lax i ugn med pesto ikväll, till det potatis och sallad. Det var riktigt gott! Och enkelt! Nu om någon timme ska vi gå på bio! Det blir Resident Evil - Afterlife i 3D, kan bli coolt. :) Skönt att göra något tillsammans, vi ses ju inte så ofta trots att vi bor ihop, hehe, låter galet! Men så är det. Vi går om varandra i dörren typ, haha.

Nåja, ska bli mysigt! Imorgon kommer mamma&pappa till Västerås! Sen följer jag med tillbaka till Norrtälje över helgen. På söndag väntar den årliga traditionen Mickelsmäss i Örsundsbro, ska bli myyys. (det är en marknad med massa skit typ, godisremmar, skinnplånböcker och korv), men mysigt trots allt ;)
m

Haha, hittade en gammal bild på Kristoffer på datorn! Här var han minsann en liten pojk ;) Och hans tanke efter bilden tagits var säkert "fan vad cool jag är", haha!

Inga kommentarer: