måndag 21 februari 2011

Där tränar jag allra helst...

Jag tränar allra helst både på gymmet och utomhus! Att springa utomhus i denna fina vårvädret är helt underbart, men jag gillar även att vara inne på gymmet dagar då vädret inte är lika bra. Jag springer också gärna på löpbandet. Och Friskis&Svettis här i Västerås är ju bara helt galet bra också. Så det är liksom "the place to be" ;) Bra utbud, grymt fräscht och sjukt snygg och trevlig personal, speciellt på Rocklunda, dagtid... ;) (Fanny, känn dig träffad). ;) Och föresten, varannan helg också... Karin. Jävligt fräsch personal alltså, haha!

Har varit och piskat benen tillsammans med Kristoffer och Sebastian nu på förmiddagen. Jag gillar att jag mosar samma vikter som grabbarna. Like iit! Jag kommer ha ont imorgon. Det känns lite hårt att inte kunna springa för tillfället, nu har jag bestämt mig att tänka på min vattenblåsa och låta den läka innan jag springer... Annars brukar jag ha en tendens att påbörja saker innan de är helt bra, inte så smart. ;)

Dax för skola snart, så nu blir det fixa håret, käka lunch, och sen off to school! Ikväll blir det kalas för Sebastian som blir 21 år ;)

Inte riktigt såhär jag strävar efter att se ut ;)

Bild från Google

2 kommentarer:

Karin Wittur sa...

HAHA ja lätt snyggaste personalen på Rockis :D

Fanny sa...

Hihi!! YEAH! ;) Puss raring