söndag 3 juni 2012

Hysteri

Sö(m)ndag. Sov alldeles för länge egentligen! Gick upp, käkade stor frukost och då var klockan redan 12 (!). Ångesten.

Drog iväg och handlade lite käk för att kunna göra matlådor. Sen bakade jag bröd också. Vart totalt misslyckat. Det smakade gott, ja, men skiten smulade bara sönder och näe, våldtaget bröd är inte min kopp te. Det ska vara lätt att skära i och inte smula sönder, tack!

Sedan vart det träning. Sprang 10 km, som kändes riktigt bra i benen. Varit lite försiktig med distanserna efter Göteborgsvarvet. Man tappar lätt stinget efter ett sådant lopp. Efter löpturen blev det ett 15-minuters NTC ben-pass med Karin. MÖR!

Har idag även hunnit med att göra matlådor för veckan. Detta blir lite av en kortvecka med tanke på röda dagen som infaller på onsdag. Lovely.

Anledningen till min rubrik på detta inlägg är den senaste tidens hysteri kring relativt nya stället "factor". Jag har själv varit där och provat, och gillar det verkligen! Alltså, absolut inget fel på stället. Effektiv träning, med andra ord crossfit. Otroligt kul & peppande. Klar på 12 minuter. Hur grymt?! Men, det har blivit så "hypat" på något vis, vart man än vänder huvudet hör man ordet, hysterin kring stället och allt det där. Jag förstår inte grejen riktigt. Ja, crossfit är grymt, träningsformen grym, men det känns mer som att det är själva stället "factor" som det pratas om än själva träningsformen. Jag menar, vem som helst kan ju utforma ett crossfit-pass, vart man än är? Nu talar jag endast för mig själv, men jag blir lätt "anti" när det blir sådan hysteri kring någonting. Då får jag snarare känslan "jag vill inte!". Men, som sagt.. Jag förstår dem som blivit frälsta, för det är kul, det är det. Men det jag kan bli lite putt på är när det börjas snackas skit om annat. Punkt där.

Har förövrigt haft en toppen helg! Lugn & skön, precis som den ska vara. Ladda inför en ny arbetsvecka nu då.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner precis samma som du angående factor...
Zzz
/Sophie

Karin W sa...

Word!

Anonym sa...

jag håller med dig! /Anonym