måndag 31 mars 2014

Better late than never'

Inlägg från i lördags!

Så himla härlig dag det var igår. Vi hade jobbmässa på Lillsved där det kom några företag och presenterade sig, sen hade man möjlighet att mingla lite, prata och lämna CV. Vi slutade mycket tidigare än tänkt från början så jag drog ifrån skolan redan innan lunch. Vädret var strålande och det var galet varmt i min jacka! Vår!

Jag kom in till stan kring lunchtid så jag bestämde mig för att ta en sväng. Hittade lite kläder och såklart ett träningslinne, haha. Jag avslutade min shoppingtur med en glass i solen innan pappa hörde av sig som jobbade i Stockholm, så tog vi sällskap hem till Uppsala.

Kvällen spenderades hemma hos mamma och pappa med god mat. Blev en tidig kväll då jag var helt slut efter att ha varit uppe innan 6.00 på morgonen. Bestämde mig för att avklara både mitt planerade benpass och stötta Ulle i hennes första spinningpass. Sagt och gjort!

Idag är det lördag, vaknade av mig själv 06.45 och var pigg. Hej pensionär! Idag väntar mitt IW-pass i vanlig ordning innan jag ska få göra mig i ordning i MIN LÄGENHET. Som jag längtat! Sen väntar träff med ett gäng tjejer ikväll, tapas och häng helt enkelt. Sen ska jag få SOVA i MIN LÄGENHET. Första gången sen i augusti! Lovely. 

Har en fullt planerad helg som ser ut att bli kanon! I morgon är det dags för innebandy igen, denna gång i Uppsala. Riktigt spännande!

Inga kommentarer: