tisdag 25 mars 2014

Nog på uppehåll'

Jag gick in på min egen blogg för någon dag sedan för att 'kolla' om det hänt något. Eh, inte direkt va… Lika dött som det var sist. Då kom jag på att jag faktiskt saknade min blogg. Jag har haft den sedan 2008, visserligen lite glest uppdaterat emellanåt, men det finns så mycket minnesvärt här. Jag kan ju inte bara sluta nu? Sedan mindes jag även tillbaka till bland de första dagarna här ute på Lillsved, när vår lärare sa 'Om ni inte har en blogg, skaffa en och uppdatera under ert år här på Lillsved, det kommer att vara värt det'. Sagt och gjort, nu ska jag ge mig på ett försök att verkligen uppdatera denna igen! Följer ni med?

Många aha-upplevelser här just idag känner jag. Om exakt 10 veckor nu ikväll ligger man troligtvis i sängen och känner skräckblandad förtjusning. Det är dagen innan examen och flytten här från Lillsved. Det må vara 'tragiskt' att hela tiden påminna om att tiden här snart är slut, men här gäller det att vara realist. Det är verkligheten. Snart lämnar vi tryggheten här ute och ger oss ut. Det är klart det ska bli sorgligt att lämna alla man träffat och umgåtts med under detta år, så pass nära vi kommit varandra på så kort tid. Som det samtidigt ska bli otroligt skönt att få ha sin egen lägenhet igen, ett roligt och givande jobb och en stadig inkomst (förhoppningsvis!). Jag har nu suttit i skolbänken i snart 4 år, jag kan säga att jag börja känna mig ganska mättad på pluggandet, även om det är otroligt intressant och kul!

Hoppas ni fortsätter följa mig här på bloggen trots väldigt gles uppdatering på senaste tiden. Om ni inte känner för att läsa långa utdrag om allt och inget så häng med på instagram istället @aekvall, där uppdaterar jag i tid och otid om vad som sker i livet!

Inga kommentarer: