onsdag 1 oktober 2008

Generation Fett,


Har precis kollat klart på Generation Fett där världens fetaste man visade upp sig. Helt sjukt hur man kan vara så fet! Och jag tror knappast att det endast beror på fet mat, det ligger ju helt klart i generna. Man såg ju bara på mamman att hon inte var i smalaste laget.

Manuel Uribe, som han hette, har ju ett mål att gå ner till ca 130 kg, så han kan gå fram till altaret när han och frugan ska gifta sig. Visst, bra att han kämpar för det? Eller gör han verkligen det? En diet, med fem mål om dagen, visst det är bra. Men att dricka Cola till maten? Ellet "Diet" Cola, som om det vore mycket bättre. Han trodde alltså att Cola Light inte innehöll något socker och det var helt okej att dricka ett glas till maten. Det kallar jag dålig kunskap. Det sägs ju att Cola Light till och med är värre än vanlig Cola, då det innehåller så mycket sötningsmedel.

Sen att han blivit känd på grund av sin fetma anser inte jag vara något fascinerande. Det är bara tragiskt att en människa utsatt sig för en sådan hälsorisk och kan se ut på detta sätt! Samt att vara instängd i sitt hus i 7 år. TÄNK, 7 år! Det är helt sjukt. Vilket liv.

Självklart hoppas jag att han klarar att gå ner så mycket som han vill, men då bör han ändra om sina vanor med att dricka Cola till maten.

Eller vad tycker ni?


1 kommentar:

Heléne Eriksson sa...

Håller med dig. Det är sorgligt också att han gör sig ett namn genom att vara Tjockast.