måndag 29 december 2008

Julafton och julhelgen

Julafton var superbra. Firade tillsammans med Kristoffers familj. Vi skulle åkt iväg till hans morfar på kvällen men det visade sig att de fått vinterkräksjukan, så det blev en jul hemma. Det var mysigt. Julbord, kalle anka och massa klappar, precis som det ska vara!

På juldagen var vi iväg till Kristoffers mormor och fick värsta julbordet och sen massa klappar där också. Mysigt. På kvällen var vi ute på Silk. Typ det enda stället man kom in på om man är under 23. Det var riktigt kul och träffade massor med folk! Trevlig kväll.

På annandag jul åkte vi ner till min familj i Skåne. Det började dock inte riktigt som vi tänkt oss då vi missade flyget. Kul start. Vi kom 5 minuter, 5 MINUTER, försent till incheckning och det fanns absolut ingen möjlighet att få komma med planet. Då var jag ledsen. Vi fick gå till SAS biljettlucka och fixa nya biljetter till kvällen. Så vi fick sitta och vänta i ca 3-4 timmar till, och då flög vi inrikes till Malmö istället för Köpenhamn som det var från början.

Vi kom iallafall hit i bra tid och åt en god trerätters och öppnade massa klappar. Jättebra grejer fick jag. Bilder kommer sen, på bdb förmodligen.

Helgen har varit jättebra här nere. Sen åker vi hem imorgon, 30, och firar nyår i Västerås.

Nu ska vi iväg till Trelleborg, sedan blir det modellfotografering inne i Malmö, ska bli intressant och kul. :)

K, jag älskar dig. Mest av allt.

Inga kommentarer: