onsdag 18 augusti 2010

No time!

Helt plötsligt fanns det ingen tid alls! Efter att jag storstädat satt jag typ hela eftermiddagen och fixade låtar och brände ner på skivor till morgondagens roadtrip till Göteborg. Säkert 2,5 timme höll jag på!

Vid 16.30 hämtade Kristoffer mig, vi skulle mot Köping för att hämta upp bilen (som är hans morfars) och som vi ska åka med imorgon. Nöjd som satan över mina skivor, tar jag med en i bilen för att "provlyssna". Jaa, då gick det ju inte.. såklart, "NO AUDIO" stod det på displayen. GALEN! Men som tur var löste det sig hemma och nu funkar det. Var hemma vid 18.30 och vid 19 kom en tjej och köpte vår byrå och en fåtölj från oss. :) Vi ska ju göra om lite i vardagsrummet är tanken! Så det var skönt att vi blev av med dessa. Kort därefter åkte vi till gymmet, Kristoffer körde ryggpass med mig.. om jag redan har träningsvärk, hur kommer min rygg må imorgon? Haha.

Efter gymmet drog vi till ICA och köpte resgodis och baguetter. Kom hem, dusch, packa och greja. Nu är klockan 23.11 och jag har inte ens målat naglarna än! Haha, hetsigt värre.

Nåja, dags att slå slag i saken. Sen dyka i säng. Upp i ottan imorgon för att bege sig!

1 kommentar:

Emelie sa...

det tycker jag låter som en bra plan av din pappa :) haha aa visst vore det skönt om folk ringde upp och erbjöd en jobb ;) du får ha det så bra på er roadtrip :) puss