lördag 2 april 2011

Tjenare mannen!

Det är lördag! En riktigt gråmulen lördag, vädermässigt alltså. Inte humörmässigt. Här mår vi bra! Jobb igårkväll... det gick fint, relativt lugn kväll faktiskt. Hoppas på en lika nice kväll idag då det är jobb som gäller igen.

Idag tog vi en lång powerwalk till Coop Bygg på Stenby och köpte betongspik. Därefter gick vi hem. Det tog nästan 1,5 timme att gå. Runt 7 km blev det. Sen spikade vi upp en tidningshållare i köket, blev bra! Vi åt lunch och sedan begav vi oss till gymmet, blev biceps och triceps följt av 15 minuter löpning i snabbt tempo. 3 km på 14.29! Slog mitt rekord, hoho. Det brände till i benen, men var skönt att springa ur sig mjölksyran från armarna. Jag är HELT skakis nu, kunde knappt måla mascara utan att skaka. Lovely!


Snart ska vi svänga ihop en middag bestående av lax! Undra om vi har potatis... jag tror det, så då blir det potatis till och en liten klick hollandaise (stavning?). En sallad till också såklart. Mums! Vad ska ni äta för lördagsgott?



Tänk när man kan grilla ute (det kan man ju nu med, men vi har ingen grill), dricka en kall öl, njuta av solen och se mongo ut...

1 kommentar:

Emelie sa...

Åh valborg! För visst är bilden tagen här i Uppsala på valborg? :D