onsdag 11 maj 2011

Onsdaaag'

Åh, vad dålig jag känner mig på att uppdatera och dåligt med bilder får ni också. Inga bilder = tråkig blogg typ. Eller hur?!

Nåja. Idag har jag nästan undvikit att det varit 25 grader varmt ute. Jag har suttit bänkad framför datorn nästan hela dagen. Känns skönt ändå. Vid lunch var jag iväg till Citypraktiken för att fixa lite nya p-pills... sen fick göra cellprov också, var dock inte inbokat idag men jag var lite tidig så hann med det också. Mindre kul, men nödvändigt förstås. Strålkastarn mellan benen i naket tillstånd. Efteråt skulle hon ta mitt blodtryck som hade rusat iväg för att jag blev så nervös... Men det gick tillbaka till sitt normala kort därefter som tur var, inga blodtrycksproblem här inte!

Nog pratat om det. På eftermiddagen blev det powerwalk med Kristoffer i det härliga vädret, lite väl härligt nästan. Kvavt så in i bomben och svettades som en gris. Senare vart det gymmet, rygg & mage med Kristoffer och Sebastian, gick fint. Kommer ha ont i morgon.

Ikväll är det jobb på schemat.

Berättade jag föresten om att jag mötte på en orm i spåret igår? Jag dog lite och tog nog världens längsta skutt och ropade "mamma". Tittade sedan snabbt omkring mig och hoppades på att ingen såg. Jag har världens ormfobi.Skål på den?

2 kommentarer:

Anna sa...

Gjorde också cellprov, fast i tisdags. Nervöst som tusan nu tills provsvaren kommer. Plus inte alls kul att ligga å flasha hela härligheten men som du sa: nödvändigt !
Kram på re

kickan sa...

Hahaha jag dör, du är ju så himla rolig! jag ser framför mig hur jäkla kul det ser ut med ormen :P Och dedär med cellprov, INTE KUL! jag hatar det...