söndag 8 maj 2011

Tusen!

1000' inlägget kommer här.

Jag har haft en underbar helg! I fredags begav vi oss till Eskilstuna för mat & vin med några från klassen. Blev en riktigt riktigt trevlig kväll. Synd att vi Västeråsare var tvungna att åka hem tidigt på grund av dåliga tågtider. Festen fortsatte dock för mig eftersom Jess fyllde år! Vi avslutade kvällen på bill&bob och jag hade hur trevligt som helst hela kvällen!

På lördagen gick vi upp relativt tidigt och gav oss ute i solen på promenad. Gick ner mot Löga och satt där och njöt ett tag. Sedan vart det lunch på Kajens i solen! Därefter hem, ut på balkongen och solade lite till, åt vattenmelon och njöt. Drog iväg och tränade en sväng, blev 7,5 km löpning på bandet. Nöjd! Därefter hem, dusch och sedan begav vi oss på lite grillfest hemma hos Vicky & Tomas. Himla trevligt där med, men var tvungen att lämna strax innan 22, för jobb! Jobbkvällen gick kanon!

Idag. söndag, har vi också tagit vara på dagen. Spenderade några timmar i Rudbecksparken med en god sallad. Därefter hem, sedan blev det cirkelfysjogg på Friskis. Satan vad det kändes i benen, men riktigt kul också! Sen har vi grillat lite ikväll och druckit en kall öl på balkongen, resten av kvällen blir lugn. Funderade på bio, men blir nog inte så... Vi får se. Klockan drar iväg!

Nu vill jag veta vad ni gjort i helgen! Tagit vara på vädret?

Inga kommentarer: