tisdag 5 juli 2011

Eeeeh...

Jag känner verkligen hur kass jag är på att uppdatera er numera! Jag är ju ändå typ "ledig" i sommar, och jag påstår mig inte ha tid att uppdatera, jag ska försöka bli bättre (men kommer nog inte ske, hehe).


Igår var vi på Gröna Lund! Nej, provade inte den nya berg-och dalbanan i trä, för det var 45 minuters kö, tänkte inte stå där och strängas med snoriga barn. Men, jag och Syrran åkte iallafall Insane som var en nyhet för typ två år sedan? Den var galen! Satt liksom bak-och fram och såg inte alls vad som skulle komma skall, dog ett tag... blod i hela skallen typ, men överlevde den också! 20 minuters kö för 20 sekunders åktur, man är lite galen?

Idag tog jag och Kristoffer en promenad/powerwalk till Erikslund (!!!). Typ 9 kilometer kom vi fram till efter vår enorma omväg. Det tog 1 timme och 30 minuter att ta oss dit. Jobbigt, eftersom vi båda tränade ett galet benpass igår, träningsvärk deluxe i rumpa och baksida lår!


Sen ikväll var jag och Karin på bio! Vi såg Super 8 och den var inte så bra som den utgav sig för att vara på trailern. Blev lite för mycket monster/sci-fi/overkligt.


Imorgon väntar städ/tvätt. Tråkigheter. Men det måste göras det också! Nu har jag babblat på om mitt liv i några minuter, vad har ni för er?


En liten mini-bildbomb från Gröna Lund

Roliga va?


Dör av skratt, kolla Kristoffer här! Haha!
Avslutar med en bild på mig och Kristoffer. På restaurangen där jag betalade en 159 kr för en caesarsallad innehållande några baconbitar, en halv kycklingfilé, fem salladsblad och några brödbitar. Den var helt okej iallafall. Jag är inte bitter.

2 kommentarer:

saraekv sa...

meh, jag har faktiskt copyright på de där bilderna ;) shame! fotografen borde ju nämnas! hah.

kicki sa...

Ni är så snygga! :)