torsdag 1 september 2011

Blodomloppet

Då var årets blodomlopp avklarat. Jag och Kristoffer sprang tillsammans hela varvet och kom in på en tid runt 55 minuter. Jag är grymt imponerad av både Kristoffer & Sebastian som inte alls springer så mycket och kom in på riktigt bra tider! Jag är mindre stolt över mig själv då mina ben på senare tid känns som betongklumpar och det känns ungefär som att jag bär runt på 10 kg mer vikt än jag borde. Oerhört frusterande då jag haft en riktigt bra löparperiod tidigare. Är en aning orolig inför halvmaran som väntar om ett par veckor... hur ska det gå?

Efter loppet igår var det hem, slänga i sig lite mellanmål och därefter göra sig redo för nattjobb. En mycket lugn kväll och jag var oerhört seg i kroppen. Vaknade sent idag och har ont i varenda muskel, haha. Träningsvärk från helvetet typ, både en skön & oskön känsla! Haha. Mina triceps & biceps är helt förstörda typ. Hade bokat skivstång ikväll men avbokade det, jag är heeelt mör. Så idag får det bli en powerwalk på sin höjd.


Satt och tittade på blodomloppets hemsida och skulle se om jag kunde hitta några bilder från gårdagen. Men, så möttes jag av en bild på mig och Kristoffer för två år (!!) sedan när vi sprang in i mål, haha!Mindre charmerande bild... haha!


1 kommentar:

Emelie J sa...

Duktiga ni var! :) Det kommer gå bra på halvmaran! Du har det i benen! :)