onsdag 20 november 2013

21 november'

Helt overkligt att den här hösten snart är över. Det brukar ju ibland vara den segaste perioden på hela året, men de senaste åren har hösten varit den period som faktiskt bara flutit på utan vidare eftertankar! Skön känsla!

Idag är det torsdag. Vi ska börja dagen med ett pass soma moves. Provade det för första gången i lördags och måste säga att jag är positivt överraskad. Jag som annars är lite halvskeptisk till "lugn" rörelseträning tyckte detta var riktigt jobbigt & utmanande. Ska se om jag känner likadant idag!

Sedan har vi några timmar studietid att slå ihjäl. Funderar på en pw & rensa skallen lite! I eftermiddag sen blir det bara lite drama, sen har vi inte så mycket mer idag. Ikväll är det cirkelfys. 

Imorgon är det fredag & det väntas ett gris-pass som vår kära lärare PT-Martin uttryckte det. Vi håller på med ett litet experiment i näringsläran, där några av oss äter kolhydratsfattig kost under veckan, och vissa äter normalt. Vi ska under detta gris-pass se hur mycket vätska var och en förlorar under en timmes pass. Mycket intressant! Efter detta pass ska vi tydligen köra zumba. 

Sen längtar jag väldigt mycket efter att åka hem denna helg.

Inga kommentarer: