torsdag 3 april 2014

Packa & släpa

Välkommen till mitt liv!

Det är lite så jag lever just nu. Boendes i en väska som släpas mellan olika destinationer. Det går absolut bra, men det börjar bli liiite jobbigt! Att vara utspridd på tre ställen har inte många fördelar alltså. Inga så många jag kan komma på iallafall. Haha. Nu vill jag ha allt på ett och samma ställe, gärna under en längre tid!

Nu har jag iallafall anlänt till min kära lägenhet i Västerås. Lugnt & tyst. Gjort kvällsmål och sitter nu i min vita, fräscha soffa! Haha. Man lär sig uppskatta de små sakerna när man bor på internat. Jag har inte vantrivs en enda gång på internat, det är inte det jag säger. Men, när man bott själv i en lägenhet under en längre tid, och sedan flyttar till ett internat där man plötsligt måste dela både toalett och kök med flera andra så märker man hur mycket man saknar "sitt egna".

Anledningen till att jag befinner mig i Västerås just nu är för att jag imorgon ska iväg på en grej. Vill inte säga för mycket eller bygga upp några förväntningar, så återkommer till det under ett senare tillfälle. I övrigt imorgon tänkte jag försöka få tag på en bikini, eftersom jag råkar åka utomlands om någon vecka! Haha. Sen måste jag ta tag i plugget, känner mig lite stressad faktiskt! Brukar sällan känna mig stressad, men inser att tiden bara flyger iväg och måste lägga mitt krut på plugget nu.

Så, mycket grejer händer hela tiden! Kul förstås! Och jag saknar Västerås, mer än jag trodde att jag gjorde.


1 kommentar:

Karin W sa...

Och Västerås saknar dig!!!!!!