fredag 1 januari 2010

Välkommen 2010!

En mycket mysig nyårsafton tillsammans med familjen. Vi hade alla klätt upp oss dagen till ära. Jag och Kristoffer stod för förrätten som bestod av parmaknyten (parma skinka med soltorkade tomat-fyllning). Mamma och pappa stod för varmrätten, flamberad oxfilé med potatisgratäng, champinjonsås gjord på grädde och en tomatsallad. Efterrätten stod Sara och Filip för och det blev en fruktkompott (jordgubbar, ananas, kiwi, banan) toppad med smält vitchokladsås och rostad kokos. Låter det inte sjukt gott?

Vi drack vin, öl och champange och sedan tog vi en kort promenad runt 22-tiden runt området. Då hade några smygstartat firandet med raketer! När vi kom in igen spelade vi sällskapsspel och runt 23.50 rörde vi oss ut mot gatan. Vi hade köpt ett paket med stora raketer, riktigt coola! Att stå ute vid vattnet och se ut över Malmö och även lite över Köpenhamn var riktigt häftigt! Sen skålade vi med champagne. Runt 00.20 gick vi in igen, svinkallt var det!

Det blev en riktigt trevlig och lugn nyårsafton. Mer än så behövs inte tycker jag eftersom nyår ofta brukar bli väldigt överskattat! Tack familjen!

Idag blir det film och mys framför tvn. Och kanske en pizza på det. För tydligen har mataffären inte öppet idag, haha! Imorgon bär det av mot Västerås igen, och jag får lite ångest. Västerås förknippas med plugg och det har jag absolut ingen lust med just nu.

Hade ni ett bra nyårsfirande? Raj-raj eller lugnt?

Inga kommentarer: