tisdag 27 augusti 2013

Untzdag

Igår var vi ute med båt i Stockholm skärgård, cirka två timmars båtresa till Husarö där vi sedan fick lunch & tog en promenad i värmen. Några badade från klipporna. Vi hade några aktiviteter & därefter åkte vi tillbaka till Lillsved på eftermiddagen. En mysig dag med jättefint väder!

Någon timme efter middagen styrde jag, Terese & Alexandra ihop ett cirkelfys-pass som vi sedan spred runt bland alla. Vi blev ett gäng på 9 stycken som sedan körde ett pass tillsammans! Skitkul var det & sjukt svettigt. Positiva kommentarer efter passet också så detta blir definitivt en tradition!

Efter passet blev det en kort löprunda tillsammans med Terese, Alexandra & Joel för att jobba bort den värsta tröttheten i benen. Riktigt härlig kväll var det! Solen i ögonen & utsikt över vattnet. Det är nästan som ett paradis här ute, det finns verkligen allt det man behöver. Fina människor, härliga miljöer & massor av träning. Och givetvis mat.

Idag ska vi ha presentationer, exakt vad det innebär vet jag inte, men blir nog roligt! Inte lätt att lära sig alla 50 namn på alla HC:are (Hälsocoacherna).

Efter skolan är slut planerar jag en löprunda, därefter ska vi åka in och handla lite. Sen blir det volleyboll-turnering ikväll! Kul!

Inga kommentarer: